Mintegy 500-an szórakoztak az Anna-bálon

Füredi Anna-bál: jákfai kozmetikus tanuló a bál szépe

Kocsis Korinna 19 éves jákfai (Vas megye) kozmetikus tanulót választották a 185. balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynőjévé, a Duna Televízió nézőinek szavazatai alapján - tájékoztatta Cserép László, a balatonfüredi önkormányzat kulturális osztályvezetője

2010.07.25 08:48MTI

A bálkirálynő első udvarhölgyének egy 17 éves győri diáklányt, Borkai Petrát, második udvarhölgyének pedig egy 19 éves balatonalmádi egyetemistát, Piedl Annát választották - mondta az osztályvezető. Hozzátette: a bálkirálynő értékes herendi vázát, aranyalmát és 150 ezer forint értékű ékszerutalványt kapott, a Duna Televízió pedig egyhetes törökországi utazással jutalmazta. Az udvarhölgyek ugyancsak herendi vázát és 120 ezer forintos ékszerutalványt vehettek át.

Cserép László tájékoztatása szerint a Kiss Ernő-díjat - amely annak a személyiségnek jár, aki sokat tett és tesz Balatonfüred kultúrájáért, szellemi életéért -, idén Erdei Tamás, az MKB Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója kapta. A 185. Anna-bált szombaton este Martonyi János külügyminiszter nyitotta meg. Köszöntőt mondott Páva Zsolt, Pécs polgármestere, ugyanis az idei Anna-bál díszvendége Európa kulturális fővárosa, Pécs volt.

A nagy múltú füredi mulatságban ezúttal is telt ház volt, mintegy 500-an szórakoztak az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében; a vendégseregben most is számos közéleti személyiséget és művészt lehetett felfedezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.