Fergeteges hangulat Balatonfüreden

Szemet gyönyörködtető képek - Budapesti lány lett az Anna-bál szépe!

Farkas Viktória 18 éves budapesti gimnazistát választották a 184. balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynőjévé, a Duna Televízió nézőinek szavazatai alapján.

Szemet gyönyörködtető képek a 184. Anna-bálról! képgaléria

2009.07.27 16:00MTI

Farkas Viktória 18 éves budapesti gimnazistát választották a 184. balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynőjévé, a Duna Televízió nézőinek szavazatai alapján - tájékoztatta Cserép László, a füredi önkormányzat kulturális osztályvezetője vasárnap az MTI-t.

A bálkirálynő első udvarhölgyének a 18 éves, budapesti egyetemista Balogh Annát, második udvarhölgyének pedig a 17 éves, balatonfüredi gimnazista Hinger Nikolettet választották - mondta az osztályvezető.

Hozzátette: a bálkirálynő értékes herendi vázát és aranyalmát kapott, a Duna Televízió pedig egyiptomi utazással jutalmazta.

Az udvarhölgyek ugyancsak herendi vázát vehettek át. Cserép László tájékoztatása szerint a Kiss Ernő-díjat - amely annak a személyiségnek jár, aki sokat tett és tesz Balatonfüred kultúrájáért, szellemi életéért -, idén Szőcs Géza költő kapta.

A 184. Anna-bált szombaton este Kósa Lajos, Debrecen polgármestere nyitotta meg.

A nagy múltú balatoni mulatságban ezúttal is telt ház volt, több mint négyszázan szórakoztak az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében; a vendégseregben most is számos közéleti személyiséget és művészt lehetett felfedezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.