Mesejáték, rendőrtörténet, musical és komédia

Centrál Színház: négy új bemutató a következő évadban

Interaktív mesejáték, rendőrtörténet, musical és komédia is szerepel a Centrál Színház 2010/2011-es évadra tervezett bemutatói között - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a budapesti teátrum.

2010.06.21 18:24MTI

A Centrál Színház sajtóközleménye szerint a következő szezon első premierje A Hang-villa titka című interaktív mesejáték lesz, melynek szerzője, a brit Alan Ayckbourn a napokban kapta meg életművéért az egyik legrangosabb színházi kitüntetést, a Tony-díjat.

Az október 10-től játszott előadás különlegessége, hogy a mese fonala a nézők szavazataitól függően szövődik, így minden előadás alkalmával máshogy alakulnak az események
- hívja fel a figyelmet a produkció ajánlója.

A Hang-villa titka szerepeiben Kovács Vandát, Schmied Zoltánt, Andrádi Zsanettet, Mészáros Andrást, Papp Jánost és Vári-Kovács Pétert láthatja a közönség, míg az eddig színészként ismert Simon Kornél ezzel a produkcióval debütál rendezőként. Más jellegű darabnak ígérkezik a november 5-étől színpadra kerülő Jó zsaru - rossz zsaru című dráma. A Broadway-n alig egy éve, Steady Rain címmel bemutatott és azóta is nagy sikerrel játszott rendőrdarab két főszerepét Stohl András és Szabó Győző alakíthatja; a rendező Puskás Tamás. A Centrál Színház hagyományos szilveszteri bemutatója ezúttal a Cabaret című musical lesz, melyet Bozsik Yvette állít színpadra, egyelőre nem ismertetett szereposztással.

Február végén a közkedvelt vígjátékíró, Neil Simon egy újabb komédiáját, a Pletykafészket mutatja be a Révay utcai teátrum. Mint a Centrál Színház közleménye emlékeztet, a társulat a nyár folyamán is több előadással szerepel a Városmajori Szabadtéri Színpadon, illetve a Keszthelyi Ünnepi Játékokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.