Vizsgáznak a POSZT-on

Kirakatok versenyeznek Pécsett

Kirakatok is vizsgáznak a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) versenydarabjai mellett a baranyai megyeszékhelyen csütörtöktől.

2010.06.02 10:45Új Dunántúli Napló

Erről írt az Új Dunántúli Napló szerdán.

A Magyar Dekorszövetség által meghirdetett megmérettetésben a belvárosi üzletek tulajdonosai a "Színház az egész világ" mottó alapján rendezhetik be utcára néző kirakataikat. A zsűri pénteken értékel, tagjai az ötletesség, az áru elrendezésének szakszerűsége mellett a boltrész rendezettségét, grafikai elemek, feliratok alkalmazását is pontozza. A díjátadó szombaton lesz a városháza dísztermében, a nyertesek ajándékokat kapnak.

Faltis Roberta, a dekorszövetség regionális képviselője elmondta: a szakemberek nemcsak a versenyben szereplő, hanem az összes belvárosi kirakatot megnézik, hogy átfogó képet kapjanak a pécsi kirakathelyzetről
- olvasható a baranyai napilapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.