Telepakolták a kocsit

Kis EKF, otthonra: utcáról lopott térkövekkel rakták le udvarukat

Egy autónyi térkövet próbált ellopni az utcáról egy férfi és egy nő Pécsett. A kulturális főváros felújításához használt térkövekkel saját házuk udvarát szándékozták szebbé tenni - értesült a HavariaPress.

2010.04.26 12:58HavariaPress

A közeli kórház ablakából vette észre vasárnap este egy beteg, hogy a raklapon lévő térköveket pakolja autójába egy férfi és a vele lévő nő. Az esetről értesített rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a két tolvajt.

A gépkocsit, melyet telepakoltak már az útburkoló elemekkel, lefoglalták. A 36 éves férfi és 22 éves barátnője házánál megtartott házkutatás során további – szintén lopásból származó – térköveket találtak a rendőrök: azokat az udvarra már jórészt lerakták.

A két gyanúsítottal szemben lopás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.