Agave könyvajánló

Richelle Mead: A halál csókja

Rose Harthaway egy hónap múlva tölti be a tizennyolcadik életévét, közeledik nagykorúságának, és érettségijének időpontja is.

2010.05.27 14:15ma.hu

Rose nehezen összepontosít feladatára, hisz nem csak elhunyt barátja, Mason jár vissza kísérteni őt, még az a Viktor Daskov is feltűnik, aki korábban Rose barátnőjének, a lélekmágus Lissa Dragomirnak életére tört. Ráadásul a főnemesi diákok intrikáikkal akaratukon és tudtunkon kívül utat nyitnak a Szent Vladimir Akadémiába a gyilkos és kíméletlen élőhalott strigák előtt.

Rose körül pedig egyre nagyobb a zűrzavar. Richelle Mead Michinganben született 1976-ban. Mielőtt író vált volna belőle, több pályával is kacérkodott. Bölcsész végzettségét a Michigani Egyetemen szerezte, majd a Nyugat-Michigani Egyetemen diplomázott összehasonlító vallástanból, végül tanári diplomát szerzett a Washingtoni Egyetemen.

Mindig is különös szenvedéllyel viseltetett a mitológia és a népi hagyományok iránt. A Vámpírakadémia a harmadik sorozata, amelynek eddig négy kötete jelent meg.

Ha el tud szakadni a könyvektől (akár írásuktól, akár olvasásuktól) utazik, tévét néz, új recepteket próbál ki és túl sok ruhát vásárol. Emellett önképzett kávéfüggő. Jelenleg Seattle-ben él.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.