A Belga búcsúztatta az idei bulit

97 ezren buliztak a Pannónia Fesztiválon

Véget ért ma hajnalban a Várpalota melletti Pannónia Fesztivál. A rossz előjelek, azaz a rendezvény előtti hideg és esős napok ellenére 97 ezren látogattak ki a Cseri-parkerdőbe. Frenetikus koncertet adott többek közt a Quimby, a Kispál és a Borz, a Csík zenekar és a Subscribe.

2010.05.24 20:02ma.hu

A zord időjárás miatt rossz előjelekkel vágtuk neki a rendezvénynek – mondta Mázló Imre, a fesztivál igazgatója. – Ennek ellenére rengetegen eljöttek hozzánk. Köszönjük a zenekarokra leadott szavazatokat, és köszönjük a nagy érdeklődést is.

Az első, azaz a csütörtöki napon még sokan dideregtek a fesztiválon, ennek ellenére a Pannonia Allstars Ska Orchestra és a Tankcsapda alaposan felforrósította a hangulatot. Másnap a nagyszínpadon a Quimby vitte a prímet, immáron jóval enyhébb időben.

Aztán hétvégére a Cseri-parkerdőben is beköszöntött a nyár, és önfeledten lehetett bulizni az olyan zenekarok kitűnő koncertjére, mint a Kispál és a Borz, a Csík és a Magashegyi Underground. Idén először metal sátorral is készültek a szervezők, ami szintén sokezer embert vonzott.

Teltház villázott az Ossian fellépésén, és ugyanennyiben pogóztak a Macskanadrág vidám punk dalaira is. A legextrémebb és legintezívebb előadást a raszta srácokból álló Subscribe őrült koncertje jelentette.

A programok hétfő hajnalban értek véget Jody Wisternoff, a Belga és az Irie Maffia fellépésével. A takarítás és a helyszínek elbontása egy hétig tart, és közel 300 ember végzi.

A szervezők hamarosan elkezdik a jövő évi Pannónia Fesztivál előkészületeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.