Május végén jelenik meg legújabb regénye

Fejős Éva mexikói kalandjai

Május 28-án jelenik meg Magyarország egyik legsikeresebb írónője, Fejős Éva legújabb regénye, A mexikói.

2010.05.07 12:46Gaál Kata

Szokatlan hangon szólal meg Fejős Éva legújabb, A mexikói című regényében, amelynek hősnője egy zárkózott latin-amerikai nő.

„A hősnőm teljesen más karakter, mint az eddigi szereplőim: egy bezárkózó, magányos hölgy, aki a regény során fokozatosan kinyílik, akár egy virág. Ahogy írtam a történetét, azt vettem észre, hogy szinte már-már ő írja a könyvet” – árulta el Éva legújabb regényéről.

A történet másik hősnője, Galántai Zsófi mindent megkapott az élettől, amire addig vágyott, nem lehetett oka panaszra. Ám egy éjszaka, egy férfi miatt eldobja magától a régi, megszokott, kényelmes életét és úgy dönt, elindul az álmai után.

„A regény másik szereplőjének mindene megvan, ám egyik pillanatban ráeszmél: rutinból éli az életét. Egy mámoros éjszaka mindent felrúg, és elindul egy idegen országba megkeresni önmagát. Ahogyan elveszíti mindenét, fokozatosan közelebb kerül magához”
– avatott be a részletekbe az írónő.

Fejős Éva regényeiben igyekszik olvasóit gyönyörű, egzotikus helyszínekre kalauzolni. Nincs ez másként A mexikói esetében sem.

„Egyszer átutazóban voltam egy apró, varázslatos mexikói halászfaluban, ahol hangulatos, kopott házak szegélyezték a fehér homokos azúrkék tengerpartot. Rögtön beleszerettem, és elhatároztam, hogy majd itt írom meg a legújabb könyvemet. Sajnos nem sikerült, így a helyszínt jelenítettem meg a könyvben” – mondta az írónő, aki ezúttal hangulatos és izgalmas mexikói tájakra, a mindig nyüzsgő Mexikóvárosba, és a csodaszép Yucatán-félszigetre röpíti el az olvasókat.

Fejős Éva új regénye, A mexikói május 28-án jelenik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.