Az idei karácsony legepresebb sikerkönyve!

Eper Reggelire! Jön Fejős Éva legújabb regénye!

November 1-től boltokba kerül Fejős Éva legújabb könyve. Az Eper reggelire című regény az írónő korábbi bestsellerének, a Hotel Bali-nak különleges és meglepő folytatása.

2009.10.20 09:23ma.hu

Fejős Éva, Magyarország első számú bestseller írónőjének november 1-én jelenik meg legújabb, Eper reggelire című regénye, a nagy sikerű Hotel Bali folytatása. "A Hotel Bali végén szándékosan elvarratlanul hagytam bizonyos szálakat, így a továbbgondolást az olvasókra bíztam. Azonban annyian kérték, hogy meséljem tovább Dóra, Judit, Szilvi és Gabi, a négy egykori gimis osztálytársnő és barátnő történetét, hogy végül a folytatás mellett döntöttem." - mondta az írónő.

Az Eper reggelire különlegessége, hogy nem kronologikus folytatásról van szó. Így a kötet érdekes lehet azok számára is, akik még nem olvasták a Hotel Bali-t, ugyanakkor rengeteg meglepetéssel fog szolgálni azoknak, akik rajonganak a korábbi sikerkönyvért. "Új helyszínre utaztattam (Párizsra, a Roland Garrosra) a már megismert figurákat. De ezúttal sokkal mélyebbre ások a szereplők lelkében, így lehetőségem volt új oldalukról megmutatni őket. Kiderül, hogy ők is őriznek "csontvázakat" a szekrényeikben. A cselekmény is több szálon fut. A történet talán akciódúsabb, pergősebb, mint a Hotel Bali-ban, ám minden főszereplőmnek fontos döntést kell meghoznia." - mesélte titokzatosan az írónő új könyvéről.

"Míg a Hotel Bali a felnövés, az egymásra találás regénye, addig az Eper reggelire a megbocsátásé, a szenvedélyé és a szerelemé... valamint a felelősségvállalásé. Azt gondolom, hogy felelősek vagyunk azért, hogyan alakul az életünk, és az Eper hősei megértek arra, hogy felelősséget vállaljanak a döntéseikért, valamint az egész életükért. Életünk során sokszor hozunk döntéseket, naponta kisebbeket, és ritkábban nagyobbakat. A Hotel Bali hőseinek az új, az Eper reggelire című regényben nagy döntéseket kell meghozniuk, mert ezen múlik, hogyan alakul az életük. Nem tagadom, komoly kihívás elé állítottam őket" - mondta a szerző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.