Európanap Pácsett

Elektropop és alternatív színház Pécsett a T-Mobile jóvoltából

A Pécs Európa Kulturális Fővárosa 2010 projekt keretében Europemania néven zenei és színházi fesztivált rendeznek a pécsi Rókusdombon május 6. és 9. között.

2010.05.07 07:46ma.hu

A rendezvény a május 9-i Európa Nap köré szerveződött, amely az Európai Unió létrejöttében fontos mérföldkőnek tekinthető Schuman-nyilatkozat hatvanadik, és Magyarország EU csatlakozásának hatodik évfordulóját hivatott ünnepelni. 

A háromnapos zenei és színházi rendezvény izgalmas programjáról a kevéssé ismert, különleges csemegének számító külföldi zenekarok és színtársulatok meghívásával gondoskodtak. 

A T-Mobile örömmel segítette a rendezvény megvalósulását, hiszen a fesztivál zenei kínálatát az elektronikus zenei irányzat határozza meg, amely mellett a mobilszolgáltató már régóta elkötelezte magát. 

Aki szívesen kipróbálná az ingyenes mobilinternetet vagy megismerné az IPTV által nyújtott lehetőségeket, erre módja lesz a T-Mobile VIP teraszán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.