Magashegyi Underground

Akusztikus Magashegyi az Eklektikában

Április 29-én a Magashegyi Underground kihúzza a konnektorból a dugókat és egy akusztikus koncertre várja rajongóit az Eklektika restolounge világot jelentő deszkáin.

2010.04.22 13:22ma.hu

Egy unplugged Salátalevesre invitálja rajongóit a Magashegyi Underground, de persze sorjáznak majd a legjobb Magashegyi-dalok is az Eklektikában. Így például a rádiók által fényesre játszott Szívtakarítás is, melyhez nemrég készült klip.
 
A zenekar sűrű nyárnak néz elébe: szólókoncertek és a legnagyobb nyári fesztiválok helyszínei töltik be a naptárukat és a határon túlra is elviszik dalaikat. Akusztikus változatban - belátható időn belül - csak most lehet őket hallani, érdemes tehát asztalt foglalni mihamarabb az Eklektikába.

Eklektika restolounge 

Cím: Bp. Nagymező u. 30.
 
Koncert kezdés: 21h 

Asztalt kell foglalni előre: Tel: 266-1226 

http://www.eklektika.hu/

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.