Las Vegasban Pici felejthetetlen dalai

Presser Gábor visszatér Kaliforniába!

Harminchat év után tért vissza Presser Gábor Los Angelesbe, ahol annak idején a Lokomotív GT zenekarral vett részt lemezfelvételeken az ABC-stúdióban.

2010.03.21 18:34MTI

A Los Angeles-i magyar főkonzulátus közleménye szerint most az Egyesült Magyar Ház színpadán lépett fel. A zsúfolásig megtelt nézőtéren több nemzedék képviselői voltak jelen. A másfél órás koncerten a Presser-életmű legtöbb dalát a közönség a zenésszel együtt énekelte.

A főkonzulátus által szervezett, Magyar kultúra a nyugati parton is elnevezésű rendezvénysorozat keretében Los Angeles mellett San Diegóban, San Franciscóban és Las Vegasban is meghallgathatja a helyi amerikai magyar közönség Pici felejthetetlen dalait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.