Pezsdítő muzsika a Vigadó téren

Pecek Lakatos András trió a Columbus Jazz hajón

Lakatos Pecekék a briliáns roma zenész dinasztia tagjai, akik a 2004-es Londoni Jazz Fesztiválon is elkápráztatták már a közönséget - A csapatot február 17-én Budapesten, a Columbus Jazz hajón hallhatjuk.

2010.02.07 18:55ma.hu

Lakatos Pecekék a brilliáns roma zenész dinasztia tagjai, akik a 2004-es Londoni Jazz Fesztiválon is elkápráztatták már a közönséget.

A trió dobosa Pecek Lakatos András, aki 2002-ben megnyerte a Magyar Rádió Bartók Adó főszerkesztőség – abban az évben fiatal dzsesszdobosok számára kiírt – tehetségkutató versenyét.

A trió másik tagja egy évvel később, 2003-ban az ő unokaöccse, Pecek Lakatos Krisztián -nagybőgős végzett az első helyen. Létrehozták családi triójukat egy másik unokaöccsükkel, a zongorista Lakatos Adorjánnal, aki friss és könnyed stílusával hozza közel zenéjét az emberekhez.

A Trió rangidős tagja András, aki a magyar jazz zenészek új generációjának egyik legjobb dobosa, számos magyar jazzformáció tagja...

A trió koncertje megtekinthető:

Columbus Jazz hajó, Vigadó tér, Budapest
2010. február 17., 20 óra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.