Jedik helyett tündérek?

George Lucas animációs musicalen dolgozik

Első zenés animációs filmjén dolgozik nagy titokban a Csillagok háborúja (Star Wars) sorozat atyja, George Lucas.

2010.01.30 18:59Ildikó

A Halálcsillag terveit sem őrizték olyan szigorúan, mint az egyelőre cím nélküli számítógépes animáció szinopszisát. A produkcióról alig derült ki valami azon kívül, hogy az előkészületek Lucas San Francisco közelében fekvő Skywalker Ranch produkciós birodalmában zajlanak. A musical rendezője Kevin Munroe, akitől nem idegen az animáció világa, hiszen három éve a TMNT - Tini Nindzsa Teknőcök moziváltozatával debütált.

A film zenéit sokféle forrásból válogatják. A forgatókönyvet a Mi a manó című Will Ferrell-vígjátékot jegyző David Berenbaumra bízták. A titkolózás miatt nem lehet tudni, vajon Lucas ötletéből születik-e a film, az azonban kiszivárgott, hogy tündérek is lesznek benne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.