Félbeszakadt Varnusz Xavér hangversenye

Koncert közben égett le a Zeneakadémia nagyorgonájának a motorja

Félbeszakadt Varnusz Xavér orgonabúcsúztató hangversenye pénteken a Zeneakadémián, mert játék közben leégett a nagyorgona motorja - adta hírül az MR2-Petőfi Rádió szombaton.

2009.10.10 10:27MTI

A színpadra is bepótszékezett, teltházas koncert elején, játék közben gyulladt ki és égett le a nagyorgona motorja. Az orgonaművész saját kezűleg próbálta megszerelni a 40 éve működő hangszert, közönsége ez alatt nem széledt szét: 1200 ember várt a folytatásra. Végül azonban a Zeneakadémia kupolatermében, egy másik orgonán játszva fejezte be a koncertet Varnusz Xavér, ám oda már csak mindössze 100 néző mehetett fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.