Szerinte a Szőkékkel mindig baj van!

Rudolf Péter Vaszary Párizsában lubickol

Szeptemberben a Helikon Kiadó hangoskönyv-sorozatot indít, amely a frappáns Litera-túra sorozat elnevezést kapta. Az első kötet Vaszary Gábor A szőkékkel mindig baj van című regénye, előadja: Rudolf Péter.

2009.09.10 16:38ma.hu

A sorozat első, szeptember 15-én megjelenő darabja Vaszary Gábor A szőkékkel mindig baj van című regénye, amely Rudolf Péter előadásában garantáltan felhőtlen szórakozást biztosít minden korosztály számára.

A szőkékkel mindig baj van Vaszary halhatatlan Párizs-regényeinek legkiemelkedőbb darabja.

Párizs zamatát, illatát, bohémségét, könnyedségét senki nem tudja nála jobban megeleveníteni. Iróniája az a tünékeny, finom humor, amin „hol sírunk, hol meg nevetünk”.

A regény tizenhat nyelven jelent meg, amely mindmáig világsiker. Hallgatni arany – főleg olyan szórakoztató és színvonalas irodalmi művet.

A Helikon Kiadó ezzel a hangoskönyv-sorozatával azoknak kíván kedvezni, akik nem szeretnének lemondani az irodalom nyújtotta élvezetről, de nincs idejük naponta órákat olvasni, vagy az utazgatással töltött időt tartalmasan, érdekes könyvek hallgatásával kívánják eltölteni.

A regény tizenhat nyelven jelent meg, s mindmáig világsiker.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.