Beugró maraton a Comedy Centralon!

Napi öt órát improvizálnak Rudolf Péterék a humorcsatornán!

Négyszereplős színházi játék, humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora, az a Beugró, ami gyorsan a közönség kedvence lett. Éppen ezért a Comedy Central Magyarország egy egész hétvégét szentel a produkciónak.

2009.01.13 20:20ma.hu

Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy-Molnár Péter és Pokorny Lia minden színészi képességét bevetve rögtönöz adásról adásra Novák Péter vezényletével. 

A televíziózásban egyedülálló showműsor január 24-én és 25-én a Comedy Central Magyarországon öt-öt órán keresztül jelentkezik.

A szereplők az egyes játékok jellegét ismerik, de a konkrét feladatokkal, szerepekkel akkor és ott, a színpadon találkoznak először, tehát valóban rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák tovább a készen kapott alaphelyzeteket, ami csak elsőre tűnik egyszerű feladatnak. 

Aki megszerette már a vicces, szatirikus rögtönzéseket, annak azért érdemes a magyar humorcsatornára kapcsolni; aki pedig esetleg még nem találkozott volna a Beugróval, annak ez nagyszerű lehetőség az ismerkedésre! 

Beugró hétvége:
Comedy Central
2009. január 24. és 25., 15:00-16:00 és 17:00-21:00

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.