Nagykutyák című drámájával nyitnak

Újra megnyitja kapuit a Csíki Játékszín

A Csíki Játékszín XI. évadát a Hunyadi László Kamarateremben nyitja meg szeptember 12-én, Urs Widmer Nagykutyák című drámájából készült stúdió előadással. A színház jegypénztára szeptember elsején nyit, ezzel a nappal kezdődően válthatók bérletek tavalyi árakon az új színházi szezonra.

2009.08.31 14:30ma.hu

A Csíki Játékszín nagyszínpadi előadásai a 2009 - 2010-es évadban, felnőtt- és ifjúsági bérleteseknek:

Molnár Ferenc: LILIOM
Rendező: Victor Ioan Frunză

Nemlaha György: MESÉK A MUSICALRŐL
Rendező, koreográfus: Csutka István

William Shakespeare - Cári Tibor: SZENTIVÁNÉJI ÁLOM
musical ősbemutató!
Rendező: Szabó Emese

Neil Simon: FURCSA PÁR
Rendező: Parászka Miklós

Az éj évadban a Furcsa pár című előadásban szerepet vállalt a társulatnál JÓZSA IMRE, a budapesti József Attila Színház művésze.

A kisiskolások idén is három mesejátékot nézhetnek meg bérletükkel. A Játékszín produkciójában A halhatatlan herceg című mesét, a Tomcsa Sándor Színház vendégjátékában a Skatulyácska, a Figura Stúdió Színház vendégszereplésében pedig a Többsincs királyfi című előadásokat.

Az évad a Hunyadi László Kamarateremben kezdődik, míg a nagyszínpadi előadásainkra már vásárolhatók bérletek, a XI. évadot a Hunyadi László Kamarateremben nyitják meg szeptember 12-én Urs Widmer Nagykutyák című drámájából készült stúdióelőadással.

A svájci drámaíró szereplői jólfizetett felsővezetők, akik évek óta anyagi biztonságban élnek, és ami még közös bennük, hogy váratlanul elbocsátják őket funkcióikból.

Az új munkahely megtalálásában segít a Wrage asszony által vezetett "outplacement-vállalat", ahol az egykori "nagykutyák" egyfajta csoportterápiában részesülnek, egyrészt azért, hogy az utcára-kerülés traumáját feldolgozzák, másrészt, hogy ismét sikeres topdogokká válhassanak.

Forrás: Csíki Játékszín

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.