Ereszd el fantáziád!

Tintaszív meseíró pályázat - Írd le saját történetedet!

A Fórum Home Entertainment Hungary és a Tini Lady Magazin - Cartoon Network Magazin meseíró pályázatot hirdet 6-14 éves gyerekek számára.A pályázaton 6-tól 14 éves korig bárki részt vehet, maximum 3 pályaművel.

2009.06.22 17:50ma.hu

A pályaművek témája a Tintaszív című film DVD- és Blu-ray- megjelenése kapcsán: Ereszd el fantáziád – írd meg saját mesédet! A pályázók bármilyen stílusban írhatják műveiket, semmilyen műfaji megkötés nincs, a terjedelme ne legyen több 2000 karakternél.

Egyetlen kikötés, hogy az alkotások nem tartalmazhatnak közízlést sértő, illetve erőszakos jeleneteket. Ilyen alkotásokat nem áll módunkban elfogadni. Ha Mo Folchart felolvas egy történetet, a szereplők életre kelnek… szó szerint!

És ezzel Mo nem kis galibát okoz. Különleges képességeit latba vetve vissza kell küldenie a betolakodókat saját világukba – és meg kell mentenie a miénket. Csakhogy a varázslényekről olvasni jóval egyszerűbb, mint szembenézni velük…

Mo és lánya, Meggie valódi és könyvbéli barátaik segítségével fejest ugranak az izgalmas küldetésbe, melynek során ördögi ellenségek, fantasztikus fenevadak és hajmeresztő veszedelmek leselkedik rájuk.

Tintaszív

Díjak

Az első tíz helyezettet Tintaszív könyvvel jutalmazzák.

Az első három helyezett díjai:

1. helyezett: Fórum Home DVD ajándékcsomag + Tintaszív DVD + Tintaszív könyv valamint a nyertes mese megjelenik a Tini Lady Magazinban vagy Cartoon Network Magazinban

2. helyezett: Tintaszív DVD + Tintaszív könyv + Szikraváros DVD + Szikraváros könyv valamint a nyertes mese megjelenik a Tini Lady Magazinban vagy Cartoon Network Magazinban (a nyertes pályázó életkorától függően)

3. helyezett: Tintaszív DVD, Tintaszív könyv

Beküldés: Az elkészült pályaműveket postai úton vagy e-mailben (word formátumban) lehet beküldeni.
Cím: M&C Kft. 1119 Budapest Nándorfejérvári út 40/A

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.