A Budapesti Nyári Fesztivál izgalmas előadása!

Díjnyertes beregszászi Dekameron a Városmajori Színpadon!

Menekülés a játékba, a színházi mesék világába a Városmajori Színpadon június 25-én és 27-én műsorra kerülő Dekameron.

2009.06.17 12:01ma.hu

Az előadás rendezője, Vidnyánszky Attila szerint a különös boccacciói környezet nyújt lehetőséget a történet hőseinek arra, hogy tisztának őrizzék meg magukat, s minden korban ez ad esélyt a túlélésre.

A darabot a beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház művészei játsszák, többek között Szűcs Nelli és Trill Zsolt.

A beregszásziak elhozzák még nyáron a Városmajorba Csehov egyfelvonásosait, A medve, A leánykérés és A dohányzás ártalmairól címűeket, valamint Örkény István Tóték című tragikomédiáját.

Dekameron

Más társulatok is csatlakoznak a klasszikusokat felvonultató sorozathoz: júliusban műsorra tűzi a Szabad Tér Színház Tamási Áron Énekes madár című székely népi játékát és Molnár Ferenctől a Liliomot.

Forrás: Szabad Tér Színház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.