Félbeszakadt a Bérgyilkos a barátom című komédia!

Esőnappal indul a szezon a Városmajori Szabadtéri Színpadon!

Pest Budára költözik! jelszóval a József Attila Színház vendégjátékával nyit a Városmajori Szabadtéri Színpad. A június 11-ére, csütörtökre meghirdetett előadás, Francis Veber Bérgyilkos a barátom című komédiája- félbeszakadt az eső miatt, így június 12-én, pénteken kerül bemutatásra, 20 órától.

2009.06.12 14:35ma.hu

Négy júniusi estén négy fergeteges vígjátékot láthatnak a nézők, olyan neves művészek közreműködésével, mint Besenczi Árpád, Zöld Csaba, Gesztesi Károly, Schnell Ádám, Ullmann Mónika, Bodrogi Gyula és Esztergályos Cecília.

A június 11-ére, csütörtökre meghirdetett előadás, Francis Veber Bérgyilkos a barátom című komédiája – amelyben a felesége után Párizsba utazó férj különös kalandokba keveredik a szomszédos hotelszobában lakó bérgyilkossal, hogy visszaszerezze a nő szerelmét – félbeszakadt az eső miatt, így június 12-én, pénteken kerül bemutatásra, 20 órától.

A megváltott jegyek érvényesek az esőnapra, illetve becserélhetők egy másik előadásra. Június 13-án, szombaton folytatódik a sorozat Edward Taylor Legyen a feleségem című vígjátékával.

Június 18-án, csütörtökön Ray Cooney és John Chapman Kölcsönlakás című bohózata lesz műsoron, június 20-án, szombaton pedig Ray Cooney és Tony Hilton Négyesikrek című bohózata.

A vendégjáték-sorozathoz egy „Négyesikrek-akció” is kapcsolódik: a József Attila Színház bármely városmajori előadására vásárolt 3 db jegy mellé a negyediket ajándékba adják.

További információ: www.szabadter.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.