Az első napon egy szenzációs szuperkoncert!

Fergeteges kezdet: Omegával indul az idei EFOTT!

2009-ben számos kuriózummal várja az EFOTT a fesztiválozókat: a hetijegyeseknek már a Bajai Halfőző Fesztivál idejére is kinyit a kemping, az első napon pedig egy szenzációs szuperkoncert, az Omega fellépése nyitja meg az év legnagyobb hallgatói buliját!

2009.05.22 14:10ma.hu

Léna, Gyöngyhajú lány, Petróleumlámpa, Ha én szél lehetnék és a Trombitás Frédi - kinek ne lennének ismerősek ezek a dalok? Idősebbek és fiatalok egyaránt buliztak már ezekre a nótákra - idén nyáron pedig élőben is meghallgathatják, illetve megnézhetik az Omega együttes szuperprodukcióját! 

A több mint 45 éve méltán népszerű csapat az EFOTT első napján borzolja majd fel a kedélyeket. Különleges show-val készül a zenekar, egyedi fény- és színpadtechnikával. Az Omega mellett a hazai élvonal meghatározó zenekarai várják a bulizni vágyókat, a fesztivált az idén 20 éves Tankcsapda koncertje zárja. 

Az EFOTT 2009-ben egyedülálló módon már a mínusz 4. napon megnyitja kapuit hetijegyesei számára; július 10-13. között a Bajai Halfőző Fesztiválon is részt vehetnek mindazok, akik időben, teljes terminusra váltottak belépőt. 

Külön EFOTT Utca lesz a Bajai Halfőző Fesztiválon, ahol a különböző egyetemek, főiskolák csapatai most a főzőtudományukat is összemérhetik, mielőtt kiderül, ki bírja jobban a hajnalig tartó mulatást.

Mindez diákbarát árakon! Az év legnagyobb hallgatói bulija idén is diákbarát árakkal várja a látogatókat! A hetijegyek elővételben május 22-ig mindössze 10.900 Ft-ba kerülnek, azt követően, június 15-ig 12.900 Ft-ért válthatók, június 16-tól pedig 13.900 Ft-os áron. 

A napijegyek a nulladik napra 2000 Ft-ért, szerdától szombatig pedig elővételben 4500 Ft-os áron vásárolhatók meg. A hétvégi jegy - péntek, szombat - július 10-ig elővételben mindössze 8900 Ft-ba kerül. 

Jegyek válthatók a TEX és a Ticketportal hálózatában, minden lottózóban és a főiskolákon/egyetemeken is! 

Az idei EFOTT-on, július 14-19. között mindenki megtudja, hogy nem csak a halászlé miatt szerethető Baja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.