Mozogjon mindenki, aki csak tud!

Táncol az ország! Jön a Kihívás Napja!

Ki ne ismerné, a Kihívás Napjának lényegét: mozogjon mindenki, aki csak tud. A McDonald's Kihívás Napja szervezői - a tánc sokad virágzására gondolva - táncba hívnak mindenkit, gyerekeket és felnőtteket, iskolásokat és dolgozókat, nyugdíjasokat és óvodásokat, vállalkozókat és bérből élőket.

2009.05.12 12:25ma.hu

Egyszóval mindenkit és mindenhol, közterületen, intézményekben, munkahelyeken vagy bárhol. Őrülten hangzik, de ez benne a buli! 2009. május 20-án 11 órakor Südi Iringó vezetésével indul a táncőrület szerte az országban. 

Őt személyesen Budapesten, a belvárosi Erzsébet téren lehet táncra kérni. Kamerákat elő, ilyen alkalom is csak egyszer akad az életben. Ki ne hagyja! Kérje fel Ön is, a szívéhez közel állót, vagy csak a legközelebb állót, és indulhat a tánc! 

Táncoljon együtt azzal a sok ezer emberrel, akik délelőtt ide, délelőtt oda, együtt ropják szerte az országban. Koptassák bárhol is a cipőiket, a táncbarátok sokasága együtt tehet hitet, a mozgás, a derű és a jókedv mellett! Az azonos időben táncoló emberek rekordlétszáma legyőzi majd a kételkedőket. Ne felejtse május 20-án!
 
A csillogó fekete lakkcipő nem téma, a lényeg a mozgás, a tánc, az öröm, hogy sokakkal együtt végre hajlandók vagyunk tenni magunkért, az egészségért! 

Hozzávalók: egy négyzetméternyi hely, egy csipetnyi önbizalom és dupla adag jókedv! Kihívás, nem? Buli a javából! Hölgyeim, uraim, szabad egy táncra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.