Felharsan a Khan haragja?

Javier Bardem a Star Trek 2-ben?

Azt rebesgetik, hogy az új részben Javier Bardem alakítja majd az egyik karaktert.

2009.05.09 15:03rtlbulvar.hu

Akkora siker az új Star Trek, hogy már a folytatáson gondolkoznak az alkotók. A rendező elárulta, hogy természetesen azonnal felmerült bennük a folytatás gondolata, de hangsúlyozta: még nincs forgatókönyv, sőt még a sztori körvonalairól sem beszéltek.

– Az biztos, hogy jó irányban indultunk el, amikor visszamentünk a kezdetekhez, és a legelejéről kezdtük el mesélni a Star Trek sztoriját - tette hozzá J.J. Abrams rendező.

Filmes berkekből kiszivárgott pletykák szerint van esély arra, hogy a legsikeresebb – és sokak szerint legjobb – Star Trek-mozifilm, a Khan haragja egyes elemeit fogják fölhasználni a folytatásban.

Az 1982 bemutatott Khan haragja első napi bevételeit tekintve világrekordot döntött, és 100 millió dollárt hozott a konyhára. Khan egy genetikailag felturbózott szuperember, aki bosszút akar állni az Enterprise űrhajó parancsnokán, Kirk kapitányon.

Azt is rebesgetik, hogy ha Khan szerepelni fog a folytatásban, az Oscar-díjas Javier Bardemet kérik fel a feladatra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.