A neves rendező klipet készített a popsztárnak!

Moby új lemezét David Lynch inspirálta!

A neves rendező még egy klipet is készített a popsztárnak, aki saját házában vette fel a teljes albumot. A tervek szerint június 30-án jelenik meg Moby új, Wait For Me című lemeze, az első videoklip már le is tölthető a zenész honlapjáról.

2009.04.20 16:10ma.hu

A Shot In The Back Of The Head című instrumentális számhoz forgatott klip rendezője Moby egyik példaképe, David Lynch volt, aki nem okozott meglepetést, sajátos hangulatú animációs filmet készített az énekesnek. 

- "Elküldtem neki a számot, és csak annyit kértem tőle: csináljon, amit akar. Nekiült, és rajzolt egy animációs filmet, ami egyszerre nagyon sötét és gyönyörű" - mesélte Moby a klipről, majd hozzátette: a teljes album megírását David Lynch inspirálta.
 
- "Egy évvel ezelőtt kezdtem el dolgozni a lemezen, és a kreatív inspirációt David egyik beszédéből merítettem. A kreativitásról beszélt, és arról, hogy a piac nyomása nélkül milyen nagyszerű is tud az lenni. Olyasmit akartam csinálni, amit szeretek, nem érdekelt hogyan fogadja majd a piac. Csendesebb, dallamosabb,szomorúbb és személyesebb lett, mint a korábbi albumok" - tette hozzá az énekes.

Videóklip a Shot In The Back Of The Head című számhoz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.