Elkezdett furikázni és rombolni a gitáros!

Durva! Heccből összetört egy négymilliós autót a zenész!

A fiúk a XV. Kerületi bontóban vettek részt egy fotózáson. Bizony rácsodálkoztak a hatalmas gépekre, ahogy a nagy autókból apró kockákat készítenek.

2009.04.06 19:00ma.hu

Valószínűleg ezt a rombolást irigyelhette meg a Dirty gitárosa is Andris, aki egy magára hagyott gépre pattanva kezdett el furikázni roncsok között. Hiába szaladtak utána a többiek, egyre jobban élvezte a dolgot, míg nem egy útjában álló kocsi megállította. 

A gép emelőszerkezete az ablakait kitörve szinte felöklelte a kocsit. A dermedt csendet a telep főnöke törte meg, aki közölte a vehemens zenésszel, hogy bizony egy több milliós autót tört össze, ami mellékesen az övé, és hogy várja a megoldást.
 
A fiúk már számolni kezdtek, hogy vajon mennyi koncertből fogják ezt rendezni, amikor a tulajdonos nevetve közölte, hogy ez egy bontásra váró autó volt, aminél éppen ez a munkafázis következett volna.

Dirty Dance

A Dirty Dance tagjai felsóhajtottak megkönnyebbülésükben, de azért a fejmosást nem úszták meg.
 
Így remélhetőleg legközelebbi koncerten stressz nélkül, teljes felszabadultsággal játszanak, a stex, pia, szex és a rock n' roll jegyében, ami április 17 - én lesz a dunaújvárosi Bakafogda Music Pubban.
 
A kedzési időpont: 21:00 óra, a jegyár: 1500Ft, amiből 750Ft leiható! 

Vendég: Sipos Péter (Irigy Hónalj Mirigy)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.