Hangfestők

Bartók Eszter ismét Európa nagyvárosaiban koncertezik!

Bartók Eszter számára máris szorgos napokkal indult az idei tavasz. A fiatal énekesnő a nemrégiben alakult Hangfestők formációjával, ismét rangos és kiemelt események koncertfelkéréseinek tett eleget az elmúlt hetekben, többek között Spanyolországban és Franciaországban is.

2009.04.15 15:00ma.hu
Eszter énekel!

A Bartók Eszter (ének), Sinha Róbert ( klasszikus gitár) és Vidák Róbert (flamenco gitár) alkotta Hangfestők formáció márciusban Madridban, április elején Párizsban majd Bordeaux-ban lépett fel a magyar, spanyol népdalfeldolgozásokból és Eszter saját szerzeményeiből álló repertoárjával. 

A különleges zenei produkció fokozódó sikerét igazolja, hogy a 2008-as Zaragozai világkiállítás vendégfellépése óta folyamatos felkéréseket kapnak különféle rangos, hazánkat külföldön népszerűsítő rendezvényekre.
 
Így jutottak el Madridba, ahol a Magyar Gazdasági Évad kapcsán rendezett eseményen léptek fel, majd a Conde Duque kulturális központban teltházas közönség előtt önálló koncertet is adhattak. 

Az együttesre mindeközben Franciaországban is felfigyeltek, így áprilisban Bordeaux-ban, az "Interférences Hongroises" elnevezésű fesztiválon és a Magyar Kulturális Intézetben mutatták be repertoárjukat a francia közönségnek, akik hihetetlen lelkesedéssel és örömmel fogadták a Hangfestők trió műsorát. 

A produkció természetesen itthon is folyamatosan koncertezik. Legközelebb április 23-án este 8 órai kezdettel Budapesten a Fonó Budai Zeneházban fognak fellépni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.