Fellép egy világhírű szopránénekes és hárfaművész!

Tokody Ilona és Vigh Andrea ének-hárfa estje!

Február 28-án különleges koncert kerül megrendezésre a Zeneakadémia Nagytermében: az est főszereplői Tokody Ilona világhírű szopránénekes és Vigh Andrea hárfaművész.

2009.02.16 16:00ma.hu

A zeneirodalom legszebb darabjaiból válogatnak, műsorukon Verdi, Puccini, Donizetti, Bellini, Csajkovszkij, Debussy, Smetana, Massenet művei hangzanak el. A koncerten folytatódik a Jakobi Koncert Kft. kezdeményezése, melynek keretében a 6-18 év közötti fiatalok 1-1 kísérővel rendkívül kedvezményes áron vásárolhatnak jegyeket az NKA és a Magyar Villamos Művek Zrt. támogatásával. 

Ezen a koncerten is 50 fiatal hangverseny látogatására nyílik lehetőség. Bővebb információ a www.jakobikoncert.hu honlapon, jelentkezni lehet a jakobikoncert@gmail.com e-mail címen. A Jakobi Koncert Kft. rendezésében ebben a szezonban még Nagy Péter, Bogányi Gergely és Grigory Sokolov zongorakoncertjeire kerül sor. 

A 2009/2010-es hangversenyszezonban ismét világhírű zongoraművészek lesznek Budapest vendégei: Fazil Say, Piotr Anderszewski, Oleg Maisenberg, Ching-Yun Hu, Grigory Sokolov, Vásáry Tamás, Bogányi Gergely és Ránki Dezső koncertjei mellett Perényi Miklós gordonka- és Midori hegedűestje is megrendezésre kerül a Zeneakadémia Nagytermében, illetve a Művészetek Palotájában. 

2009. február 28. (szombat), 19:30 
Zeneakadémia Nagyterme

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.