Két jubileumi előadást is tartanak!

Jubilál a Mulatság és a Koldusopera a Bárkában!

Két jubileumi előadást is tartanak a következő hónapban a Bárkában. Slawomir Mrozek Mulatság című komédiáját és Brecht Koldusoperáját tekintheti meg a közönség. Előbbit február 20-án, Alföldi Róbert rendezését 24-én.

A Bárka Színház most futó sikere: a Piaf Piaf! képgaléria

2009.01.19 22:00ma.hu

Mulatság
 
Három legény elindul a bálba. Úgy hallották, mulatság lesz. Kiöltöznek: öltöny, új cipő, lenyalt haj, virág. A bálterem zárva. Betörik, mert bentről hangokat hallanak. A terem üres. Most akkor lesz mulatság vagy nem lesz? És ha lesz, kitől lesz? Másoktól? Maguktól? 

Mit kell tenni, hogy mulatság legyen? Hogy muzsika legyen. Hogy igazi legyen. Ez a kérdés. Egy életen át. 

A Szikszai Rémusz, Mucsi Zoltán és Scherer Péter által előadott darabot február 20-án 230. alkalommal játssza a Bárka. 

Koldusopera
 
A Peacock házaspár jól működő "tisztességes" vállalkozása ünnepre készül - az extra profit kecsegtető reményében-, a királynő koronázására. Közben lányuk Polly, - aki megszökött az éjszaka - titokban esküvőjét "szervezi" a gengszter maffia charmeur főnökével, Bicska Maxival. 

Így kezdődik Kurt Weill és Bertolt Brecht Koldusoperája - a végkifejletet, "a boldog véget" mindannyian ismerjük. 

Mindeközben, február 24-én immár 50. alkalommal hangzanak el a híres és örök érvényű dalok. Főszerepben Alföldi Róbert és Tompos Kátya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.