Varjú Olga és Alföldi Róbert diadalmaskodott!

Kiderült kik a Bárka Színház díjazottjai!

A Bárka Színház csapata 2008 végén ismét kikérte a közönség véleményét arról, hogy kinek az alakítását tartották a legjobbnak az évben. A nőknél , a férfiaknál Alföldi Róbert diadalmaskodott.

Csodás előadásfotók a Piaf Piafból! képgaléria

2009.01.06 21:30ma.hu
Varjú Olga a Piaf Piafban!

A Bárka Színház 2008 végén ismét bekérte nézőinek internetes szavazatait, hogy társulatukból kinek az alakítását tartották a legjobbnak az évben. A következő darabokban játszott alakításokra érkezhetett szavazat: Vasárnap nem temetünk, Don Carlos, Sirály, Édes szívem, ribanc vagy, Frankenstein-terv, Ahogy tesszük. 

Voksot egy számítógépről csak egyszer lehetett leadni. Az eredményhirdetésre és a legjobb színésznőnek, illetve színésznek járó Ararat-díj átadására az előszilveszteri Koldusopera című előadás után került sor. 

A legjobb női alakítás díját Varjú Olga érdemelte ki a Sirályban (Arkagyina) nyújtott teljesítményéért. 

A második helyen Tompos Kátya végzett Mása (Sirály) megformálásáért, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Varga Anikó léphetett fel (Marie Cuc, a mészárosné, Piros fátyol, Beránek úr a rendőr - Vasárnap nem temetünk).

A legjobb férfi alakítás sorrendje a következőképp alakult: 

Alföldi Róbert - Trigorin (Sirály)
Kálid Artúr - Alba (Don Carlos)
Makranczi Zalán - Don Carlos (Don Carlos)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.