Koronavírus-járvány

Kórházba vitték Placido Domingót

A 79 éves világhírű operaénekes koronavírusos, mivel állapota súlyosbodott, kórházi ellátást igényelt. Szerencsére, jól reagált a kezelésre.

2020.03.30 20:54ma.hu

A híres operaénekes a jelentések szerint kórházba került Mexikóban, a koronavírus okozta komplikációk miatt.

Múlt vasárnap egy Facebook-posztjában jelentette be, hogy pozitív lett a Covid-19-tesztje. Mint mondta, "erkölcsi kötelessége" a diagnózis megosztása.

Mint írta, sokféle információ napvilágot látott az egészségével kapcsolatban, amit tisztázni szeretne. Már otthon van és jól érzi magát. Már az első tünetektől kezdve, hogy kiderült, elkapta a vírust, orvosi felügyelet alatt áll - pláne korára való tekintettel. Jelenleg Acapulco kikötőjében lévő lakhelyén tartózkodik, ahol tovább folytatja a kúrát. Egyben sokat gondol azokra, akik szenvednek a betegségtől, és azokra is, akik állhatatosan dolgoznak az életek megmentésén. Mindenkitől kéri, hogy maradjanak otthon!

A csodálatos hangú operaénekes már számos amerikai és európai Operaházban bemutatkozott, több száz koncertet adott, rengeteg felvétel készült róla.

Tavaly októberben távozott a Los Angeles-i Operaból szexuális vádak miatt, amelyeket visszautasított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.