Az év első nagyszabású összművészeti fesztiválja!

Jubilál a VilágVeleje fesztivál a Gödörben!

Tizedik alkalommal rendezik meg a VilágVeleje fesztivált, az év első nagyszabású összművészeti fesztiválját. A január 15-18. között zajló rendezvény helyszíne - csakúgy, mint az elmúlt öt évben - a Gödör Klub.

2009.01.15 19:20ma.hu

A jubileumi fesztivál négy napja alatt a középpontban természetesen a kortárs könnyűzene áll, de számtalan más művészeti ággal, többek közt színházi előadással (Gecy, január 18. 19 óra) ismerkedhetnek a fesztivállátogatók. Fellép egyebek mellett a Csókolom, a Balaton, a Kiscsillag, Takáts Eszter és a Gumizsuzsi, a Pál Utcai Fiúk, a Ludditák, az Irie Maffia. 

A Terasz Galériában a rendezvény ideje alatt látogatható a hagyományosan műfaji megkötések nélküli Fiatal Művészek kiállítása, ahol fotóművészek, szobrászok, grafikusok, festők munkáiban gyönyörködhet a nagyérdemű. 

A koncerteknek a klub kávézója és az akvárium- terem ad helyet, a színházi előadások, performanszok pedig az előadóteremben zajlanak. 

Részletes program:
 
január 15. 20:00 Csókolom, Balaton, Kiscsillag, Vida Tóni -Tordas Rádió Party 
január 16. 20:00 Kelet-Nyugat, Takáts Eszter és a Gumizsuzsi, Pál Utcai Fiúk, Sajnos Batár 
január 17. 21:00 Beat Dis, The Carbonfools, ColorStar, Dj Onoff & Dj Curtis 
január 18. 19:00 Ludditák, Irie Maffia, Knotty Headz

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.