Van-e szándék?

Gödörben a Kiscsillag!

A mára a legjobb hazai koncertzenekarok közé emelkedett Kiscsillag a budapesti Gödör Klubban lép fel. A közeljövőben új lemezzel előrukkoló zenekar régi és új számait december 19-én hallhatja a nagyérdemű.

2008.12.10 15:41ma.hu

Új hír a Kiscsillag háza tájáról, hogy a napokban kerül a világhálóra legújabb, karácsonyi aktualitással bíró „Légy szíves” c. szerzeményük, mely a zenekar honlapjáról, a www.kiscsillagzenekar.hu oldalról ingyen lesz letölthető.

„A lemez január utolsó hetében jelenik meg” tudtuk meg Lovasi Andrástól, a zenekar frontemberétől.

„Ezen kb. 7-8 olyan dal szerepel, amit a zenekar már játszik koncerteken is - többek között az mr2 által játszott Van-e szándék, illetve a klipesített, Rátgéberrel felékszerezett Fishing on Orfű - de a kevéssé ismert darabok is tesztelhetők lesznek a mostani koncerten.


A Kiscsillag előtt Félóra!, Sarvady Mátyás-Komarov Alekszandr: Placebo (tánc), utána Grand Hotel Budapest illetve Bekődisco.

Jegyek kaphatók a Gödör Klub kávézójában és a www.vilagveleje.hu weboldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.