Az Utolsó Völgy- könyv a mágikus erőről!

Megjelent a Nagy Krónikáskönyv 2. része!

Az elmúlt év végén jelent meg a Nagy Krónikáskönyv 2. része, Az Utolsó Völgy. Charles T. Rose regénye egy fantasztikus kalandregény a bátorság, a helytállás és a bennünk lakozó mágikus erőről, ahol kapu nyílik egy rég elfeledett világba.

2009.01.08 18:50ma.hu

"Az Utolsó Völgyet egykoron olyan helynek tartották, amely tökéletes példa volt más világokban élő emberek, vándorok, mindenféle rangú és rendű lény számára. Ez az idill azonban csak addig tartott, amíg ti, emberek nem jelentetek meg a színen, és nem vetettétek el a kétely és a bizalmatlanság első magvait. Persze a jelenlévők kivételek." - vetette közbe a sárkányhölgy engedékenyen. 

- "Kóborló utazóként, reményvesztett vándortként bukkant fel az első ember ezen a földön. Majd ahogy az idők hosszú során mind gyakrabban tűntek fel, úgy fertőzték meg világunkat hagymázas eszmékkel, kétes gondolatokkal. Már csak idő kérdése volt, mikor üti fel a fejét az Utolsó Völgyben is a kapzsiság és a hatalomvágy. Nagy uralkodóházak dicső vezérei, ősi családok fejei kezdtek vetélkedni az elsőbbségért, a totális hatalom megszerzéséért."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.