Programajánló

Orosz Zenei Fesztivált rendeznek Budapesten és Debrecenben

Minden nap más zeneszerző lesz a középpontban.

2019.09.29 03:30MTI

Orosz Zenei Fesztivált rendeznek Budapesten és Debrecenben október 7. és 12. között - hangzott el szombaton az M1 aktuális csatornán.

Szabó Marcell zongoraművész azt mondta, minden nap más zeneszerző lesz a középpontban, de Muszorgszkij és Rimszkij-Korszakov kiemelt szerepet kap, mivel előbb 180 éve, utóbbi pedig 175 éve született.

A fesztivált október 7-én a Zeneakadémián, Debrecenben október 8-án, a Kölcsey Központban Prokofjev zenekari esttel nyitják meg - tudatta.

A kisebb koncertek az Orosz Kulturális Központban lesznek, kísérőprogramként pedig filmvetítéssel és képkiállítással is várják az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.