Programajánló

Negyven helyszínen 68 programot kínál idén a Zempléni Fesztivál

A tíznapos program fő helyszínei Sárospatak, Sátoraljaújhely, Zemplén és Tokaj, de az előadások 'behálózzák az egész környéket'.

2019.08.01 22:30MTI

Negyven helyszínen 68 programot kínál idén a Zempléni Fesztivál, amely augusztus kilencedikén kezdődik - mondta a fesztivál főszervezője csütörtökön az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorának közös műsorblokkjában.

A tíznapos program fő helyszínei Sárospatak, Sátoraljaújhely, Zemplén és Tokaj, de az előadások "behálózzák az egész környéket".

Az érdeklődők elsősorban komolyzenei koncerteken vehetnek részt, de hallgathatnak dzsesszt, valamint lesznek táncos, irodalmi és képzőművészeti programok is - tette hozzá a szervező.

A Rákóczi-emlékévhez kapcsolódva koncertet szerveznek Kassán a Rodostói ház udvarán, a nyitókoncerten pedig elhangzik Berlioz Rákóczi-indulója is.

A fesztiválon évente 15-16 ezer ember vesz részt, a helyszínen sokszor már nem lehet jegyet kapni, ezért érdemes a belépőket előre megváltani - hívta fel a figyelmet Turjányi Miklós.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.