Ajánlatok az év utolsó napjára!

Szilveszteri partiőrület!

A karácsonyi ajándékok kiválasztása, beszerzése után a legfontosabb kérdés sokunk számára, hogy hova menjünk szilveszterezni? Szervezetlenül bolyongjunk, vagy már jó előre fizessünk be valami programra?

2008.12.30 14:00ma.hu

Nincs több kérdés, az Antropos.hu Kulturális Online Magazin összegyűjtötte a legjobb évzáró programokat. Sokunknak dilemma a szilveszteri program. Az Antropos összeszedte a lehetséges variációkat az év legerőltetettebb napjára. Választani nehéz, mivel évközben is rengeteget bulizunk, ezért az év végi ünneplést igyekszünk felejthetetlenné tenni. 

A sok-sok program, buli, táncos mulatság között nehéz eligazodni, de ha az Antropos.hu buli-ajánlóját megnyitjuk, kedvünkre mazsolázhatunk a programajánlók között. 

Először is, december 29-én mindenkinek Corvintetőn a helye, az ANTROPOS.hu Night-on, ahol játszik nekünk a Beat Dis, Varga Zsuzsa beindítja motorjainkat, majd DJ Cheeky és Metha pörgeti a bakelitet, vj Praxinoscope vetít! 

December 30-án bemelegítünk a Colombus Jazzhajón, ahol este nyolctól Bolla Gábor, Balázs József, Plútó és Emilio Quartet tol kellemes dallamokat a fülünkbe.

Vannak nagy szilveszteri kedvencek, amelyek közül a szerkesztőségünk tagjai is próbálnak választani. Ami biztos, hogy december 31-én tartunk egy mulatságot a Repeta Sarokban ez egy zártkörű buli lesz, de aki bemondja a jelszót azt szeretettel várjuk ingyenes belépéssel! Lesz kaja, pia, móka és persze zenél az Antropos.hu dj-je is, Dj Cheeky is. Persze nem jellemző, hogy egy buliba töltsünk el sok-sok órát, szeretünk körülnézni más felé is. 

Biztosan útba ejtjük a Corvintetőt, ahol a kedvenc partysorozatunk, Rewind bulija lesz, aztán a Körúton elindulunk, betérünk a Mono Klubba, mert ott Breakbeat Massive szilveszteri partyt tartunk. Miután Metha a másik antropos.hu dj, megtáncoltatott minket, célba vesszük a Holdudvart, a Margitszigeten, ahol a West Balkán tart őrületes évzáró bulit Ha mindez nem lazítana le minket kellőkképpen, akkor mindenképpen nézzünk be a K2-be, ahol NGOHT presents The Last szilveszteri hard techno buli lesz, és fokozhatjuk ezt is a NYE'2009 - drum'n'bass party-val. 

Persze az idei év sem zárul le gigapartyk nélkül, lesznek bulik a Hajógyári szigeten, a Syma csarnokban és kisebbek a Merlinben, a Kuplungban, az A38-on, a Morrison's I-II-ben. Örömmel jelentjük be, hogy 2008. december 31-én, szilveszteri bulival nyílik budapest új, 500 nm-es klubja, a Cella a Somogyi Béla u. 17. szám alatt! 

A nyitó esténb fellép FCB, Killbert, Sakal, Glideside, Tempo és Ioda. Aki újdonságra vágyik szilveszter este, annak itt a helye! Ha eloszlottak az év végi sokadalmak, irány a Rudas! 

A Cinetrip a szokásos január 1-jei nagy szülinapi fürdőzésére is érdemes benézni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.