Programajánló

Táncválasztó workshopot tartanak Budapesten és öt vidéki nagyvárosban

A Nagy táncválasztó mindazokat szeretné megszólítani, akik eddig még nem táncoltak, de szeretnék kipróbálni.

2019.04.24 00:30ma.hu

A tánc világnapja alkalmából vasárnap öt vidéki nagyvárosban és Budapesten Nagy táncválasztó elnevezéssel workshopot rendeznek ingyenes táncórákkal, beszélgetésekkel és színháztermi előadásokkal - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

A Nagy táncválasztó mindazokat szeretné megszólítani, akik eddig még nem táncoltak, de szeretnék kipróbálni - mondta el az adásban Török Jolán, a Magyar Táncművészeti Egyetem művészeti, szakmai tanácsadója.

Az esemény a Magyar Táncművészeti Egyetem és a Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében valósul meg Budapesten, Debrecenben, Kecskeméten, Győrben, Pécsen és Szegeden. A táncórákat korosztályokra - gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior - lebontva kínálják az érdeklődőknek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő táncstílust.

Gáspár Emese stratégiai menedzser kiemelte, hogy egy valódi családi napot terveztek, a programokat az ingyenes táncórák mellett beszélgetések és színpadi előadások is színesítik.

Hozzátette, hogy a workshopokon a részvétel regisztrációhoz kötött, a részleteket a nagytancvalaszto.hu oldalon találhatják meg az érdeklődők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.