Programajánló

Kedden kezdődik az MVM Koncertek - A Zongora 1-ben sorozat

Április 23-án, kedden kezdődik az MVM Koncertek - A Zongora 1-ben sorozat Balázs János zongoraművésszel és Miklósa Erika koloratúrszopránnal a Zeneakadémián.

2019.04.21 05:30ma.hu

A ZongOpera elnevezésű esten Donizetti-, Verdi-, Strauss- és Piazzolla-áriák, valamint Cziffra György-átiratok és improvizációk szólalnak meg - közölték a szervezők az MTI-vel.

A sorozat második koncertjén, október 10-én Balázs János ad szólóestet, amelyen Ravel, Brahms, Liszt és Balakirev műveit hangzanak el, míg Szakcsi Lakatos Béla és Balázs János Improvizáció című koncertje november 22-én várja az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.