Programajánló

Jubileumok éve a Barba Negra Trackben

A jubileumok évét tartja idén a Barba Negra Track: a május 3-án induló szezonban a Lord, a Pokolgép, a Tankcsapda, a Dinamit, az Ismerős Arcok, a Karthago, a P. Mobil, a Tátrai Band, a Junkies, a Road és a Fish! egyaránt a népszerű szabadtéri szórakozóhelyen ünnepli kerek évfordulóját.

2019.04.21 02:30ma.hu

A Barba Negra Track hatodik évadának első koncertjét a 30 éves Tankcsapda adja május 3-án. A május 11-én fellépő Pokolgép a zenekar gitárosa, Kukovecz Gábor 60. születésnapját ünnepli egy metálünneppel - szerepel a szervezők által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban.

A következő ünneplő a szombathelyi Lord, amely az egyaránt 65 éves Pohl Mihály (ének) és Erős Attila (gitár) tiszteletére lép színpadra május 17-én. Egy héttel később ad koncertet a 40 éve alakult Dinamit, amely 37 év után zenél újra az eredeti felállásban. A Fish! május 31-én foglalja össze elmúlt két évtizedét és bemutatja új lemezét is.

Június 14-én a 30 éves Tátrai Band lép a Barba Negra Track színpadára: Tátrai Tibor gitáros és Horváth Charlie énekes zenekara a nyáron ezt az egyetlen koncertet adja. Másnap, június 15-én a 25 éves Junkies, 22-én a 20 éves Ismerős Arcok látható és hallható, az Aréna-show után a 40 éves Karthago zenekar július 20-án zenél a Barba Negra Trackben. Az 50 éve Gesarolként indult P. Mobil augusztus 10-én lesz a Trackben, ahol szeptember 7-én a 15 éves Road játszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.