Híresség

Szívbillentyű-műtéten esett át Mick Jagger

A Rolling Stones együttes frontembere csütörtökön esett át a műtéti beavatkozáson, amelynek során egy katéter segítségével operálták meg a szívbillentyűjét a mellkasa felnyitása nélkül.

2019.04.05 15:11ma.hu

Mick Jagger már New Yorkban lábadozik sikeres szívbillentyű-műtéte után - számolt be róla az amerikai média.

A Rolling Stones együttes frontembere csütörtökön esett át a műtéti beavatkozáson, amelynek során egy katéter segítségével operálták meg a szívbillentyűjét a mellkasa felnyitása nélkül.

Jaggert jelenleg megfigyelés alatt tartják, pihen, állapota javul - közölték barátai a zenészről, aki jelenleg a New York-i Presbiteriánus kórházban lábadozik a Billboard zenei újság értesülése szerint.

A Stones múlt vasárnap jelentette be, hogy el kell halasztania észak-amerikai turnéját Jagger állapota miatt.

Az énekesnél orvosi rutinvizsgálat diagnosztizálta a szívbillenytű-problémát.

Jagger Twitteren kért elnézést rajongóitól a turné késlekedése miatt. Mint írta, utálja, hogy cserben kell hagynia a közönséget, és azt ígérte, mindent elkövet, hogy amilyen hamar csak lehet, visszatérjen a színpadra.

Jagger várhatóan teljesen felgyógyul a műtét után, és az együttes nyár elején elindulhat a turnéra.

Eredetileg úgy tervezték, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában 17 előadást tartanak április és június között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.