Programajánló

Magyar zenekarok is fellépnek a Harley-Davidson Open Road Festen

A külföldi sztárok mellett magyar zenekarok is fellépnek a húszéves Harley-Davidson Open Road Festen június 5. és 9. között Alsóörsön.

2019.02.20 22:30ma.hu

A szervezők tájékoztatása szerint színpadra áll a harminc éves Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol Karácsony Jánossal, Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, valamint Ripoff Raskolnikov is.

Rajtuk kívül több tribute banda - például az ACid/DC, a Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose -, valamint blues formációk is fellépnek a fesztiválon.

Már korábban bejelentették a szervezők hogy idén Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese és a Europe együttes is koncertet ad Alsóörsön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.