Média

Műsorvezetői tehetségkutatót indít a Bartók Rádió

A legtehetségesebbekre munkalehetőség is vár.

2017.09.14 23:30MTI

Mikrofonpróba elnevezéssel műsorvezetői tehetségkutatót indít a Bartók Rádió: szeptember 22-ig várják a komolyzenéért rajongó 23 és 40 év közötti jelentkezőket, fényképes önéletrajzzal és maximum 3 perces bemutatkozó hanganyaggal. A legtehetségesebbekre munkalehetőség is vár.

"A mikrofon előtt érzed magad igazán elemedben? Le tudod bilincselni a hallgatóságodat? Szenvedélyed a kultúra, a komolyzene és vonz a rádiózás? Ha szívesen kipróbálnád magad, itt a lehetőség, jelentkezz a Bartók Rádió Mikrofonpróba című tehetségkutató műsorába " - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Devich Márton, a Bartók Rádió csatornaigazgatója elmondta: mintegy 10 évvel ezelőtt már rendezett hasonló tehetségkutatót a Bartók Rádió, azóta dolgozik ott például Bősze Ádám és Becze Szilvia műsorvezető. Hozzátette: profi csapat dolgozik náluk, de minden rádiónak szüksége van néha egy friss hangra, új műsorvezetőre, ezért gondolták, hogy elindítanak egy tehetségkutató műsort.

Kiemelte: nem állást hirdetnek, hanem biztosítják a lehetőséget, hogy a nyertes műsorvezető fél évig a Bartók Rádió műsoraiban és csapatában tökéletesíthesse a tudását.

A komolyzene szeretete, ismerete szükséges, de zenei végzettség nem feltétele a jelentkezésnek. Az előszűrés után az élő show-ba tíz versenyző jut be.

Bősze Ádám kiemelt szerkesztő-műsorvezető elmondta: egyéniségeket vár a rádió, egyéni hangokat, különleges megközelítéseket, nem távolságtartó műsorvezetést, hanem azt, hogy a személy megjelenjen a konferálásban.

Elmondta: a versenyt szakmai zsűri kíséri figyelemmel, a kiválasztottakat a Bartók Rádió műsorvezetői mentorálják, végül a versenyben maradó két jelentkező közül a döntőben a rádióhallgatók választják ki a nyertest.

A tehetségkutatóról további információ a mediaklikk.hu/bartok oldalon érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.