Média

Vujity Tvrtko hazaköltözött Washingtonból

A tévés majdnem egy évig élt az Egyesült Államokban a családjával.

2017.06.25 17:19ma.hu
Fotó: MTI

Majdnem egy évvel ezelőtt költözött a riporter az Egyesült Államokba, de csak októberben derült ki, hogy már nem él Magyarországon. Vujity Tvrtkót 2016 februárjában rúgták ki a TV2-től, és nem sokkal később ment Washingtonba a családjával.

Többször felmerült, hogy az ATV Esti Naplójában kap lehetőséget, de június elején a csatorna hivatalosan is megerősítette, hogy a riporter az ATV-hez igazolt, ráadásul két műsorban fog szerepelni.

Nem az Esti Naplóban, hanem az Egyenes beszédben és az ATV reggeli műsorában láthatjuk még a nyáron a tévést.

Tvrtko a Facebookon folyamatosan beszámolt a washingtoni mindennapokról, Donald Trump beiktatására szóló belépőről, most viszont a műsorvezető elindult Magyarországra. Az utolsó élőjében összefoglalta az elmúlt egy évét, és megint kitért a TV2-s időszakára.

"Örökké Tv2-s maradok" - mondta Tvrtko, majd hozzátette, hogy lehet, hogy furcsa, mivel egy másik csatornához igazol, de így van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.