Exkluzív freestyle sí- és snowboard bemutatók!

Nagy karácsonyi ajándék: Téli Élménypark az Arena Plazánál!

Budapest belvárosának első, egyedülálló sí- és szánkópályája nyitja meg kapuit advent első hétvégéjén az Arena Plazában. A freestyle sí- és snowboard szerelmesei nemcsak bemutatókon találkozhatnak kedvenc sportjukkal, hanem ki is próbálhatják az Arena Plaza Teraszán megépített élménypályát.

2008.11.28 19:10ma.hu

Mindenki, aki a bevásárlóközpont üzleteiben legalább 1000 forint értékben vásárol, 4 csúszásra jogosító bónt kap, melyet a hófánkpályán használhat fel. Az élményparkban eltöltött időt az egyedülálló felvonó-mozgójárda teszi komfortosabbá. 2008. november 27. és 2009. január 4. között az Arena Plaza előtti teraszon egymást követik a freestyle sí- és snowboard bemutatók és rendezvények. 

November 29-én nagy nyitóbuli keretében a Síoktatók Magyarországi Szövetségének bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők. A Mikulás is megérkezik a pályára! December 6-án Mikulás Gyerek Síverseny lesz értékes díjakkal az Alpesi Club szervezésében. December 13-án B-Day keretében a Burton Snowboards ingyenes LTR programjához lehet kapcsolódni, snowboard slide-verseny, DJ és deszkás hangulat várja az érdeklődőket. 

Ingyenes oktatásban részesülhetnek december 20-án mindazok, aki ellátogatnak a Snowboardoktatók Egyesület és a REclub nyílt napjára. Snowboardteszt, szaktanácsadás és az oktatók bemutatója teszi emlékezetessé a rendezvényt. Az Arena Plaza is kapcsolódik a World Snowboard Day nemzetközi programsorozatához december 21-én. 

Az Offline Magazinnal együttműködve a sportág jelentősségére hívják fel a figyelmet a szervezők játékos formában. A bemutatók ingyenesen megtekinthetők. Mindenki, aki a bevásárlóközpont üzleteiben legalább 1000 forint értékben vásárol, 4 csúszásra jogosító bónt kap, melyet a hófánkpályán használhat fel. 

Ezen kívül az érdeklődő extrém sportrajongók térítés ellenében vehetik igénybe az élménypark által nyújtott szolgáltatásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.