Botrány a koncerten

Megdobálták Justin Biebert Stockholmban (videó)

A tinisztár képtelen volt memorizálni egyik slágerlistás száma szövegét. A rajongók begurultak.

2017.06.14 10:32ma.hu
Fotó: AFP

Megdobálták Justin Biebert Stockholmban - írja a Daily Mail. Az "örök tinisztár" nemrég egy remixet készített Luis Fonsi és Daddy Yankee Despacito című slágeréből, amelynek öt hétig bérelt helye volt a Billboard 100-as listáján.

Nem csoda, hogy Bieber stockholmi koncertjén a közönség nagy lelkesedéssel követelte, hogy adja elő a dalt - igen ám, csakhogy - ahogy azt végül kénytelen volt a színpadon beismerni - a sztár nem tudta memorizálni a spanyol nyelvű szöveget.

A rajongók nem értékelték az őszinte vallomást, egyikük mérgében még egy vizespalackot is hozzávágott Bieberhez - amire egyébként elég higgadtan reagált.

Íme a kínos jelenet:



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.