Hét bűnéért cikizik a "kis herceget"

Nyilvánosan készülnek beégetni Justin Biebert

Közeledik a nagy nap: Justin Biebert végre nyilvánosan beégetik! A tinisztárból botrányhőssé avanzsált énekest március 30-án állítják pellengérre az Égessük le Justin Biebert! (Roast of Justin Bieber) című tévéműsorban.

2015.03.29 08:00ma.hu

Justin Bieber alighanem napjaink legidegesítőbb jelensége. A kigyúrt testű, ám lányos arcú bálványtól a legutóbbi botrányszéria miatt még az is elfordult, aki amúgy – valamilyen különös oknál fogva – kedvelte őt. Április elsején 22:00-kor a magyar humorcsatornán is látható lesz, hogyan alázzák porrá, pontosabban égetik le Justin Biebert. Hogy miért is kell őt égetni? Íme Justin Bieber hét főbűne.

Leköpi a saját rajongóit: turnéjának torontói állomásán leköpött szállodai szobájának erkélyéről – egyenesen a balkon alatt sikítozó lánytömeg közé. A köpködést később tagadta, sőt, azt állította, hogy nyál helyett a rajongók forró csokit és szerenádot kaptak, azonban ennek ellenkezőjéről tanúskodnak a sajtót bejárt fotók.

Egy vérbeli tuskó: Bieber nem csak jólneveltségéről, de empátiájáról és történelmi műveltségéről is tanúbizonyságot tett turnéja amszterdami megállójában. Az Anne Frank emlékmúzeumban a popsztár a következő sorokat írta a vendégkönyvbe: „Anne egy nagyszerű lány volt. Remélhetőleg ő is a rajongóm lett volna."

"Tud bánni" a nőkkel: miután Selena Gomezről hosszas győzködés után leimádkozta a szüzesség gyűrűt, egy bordélyházból kijövet kapták lencsevégre a fiatal botrányhőst. 2014 augusztusában Orlando Bloommal keveredett verekedésbe, mert állítólag túl sokat legyeskedett Bloom 31 éves ex-felesége, a fehérneműmodell Miranda Kerr körül.

Egy "igazi példakép" a fiatalok számára: jó botrányhőshöz illően Bieber a nőügyek mellé begyűjtött egy-két droggal és alkohollal kapcsolatos letartóztatást is. 2013-ban a svéd határon nagy mennyiségű kábítószert és fegyvereket talált a rendőrség Justin turnébuszában.

Fotó: Redlemon

"Jól" viseli a hírnevet: Justinnál nem egyszer húzták ki a gyufát a paparazzik. Párizsban a hotel felé menet az énekes többször behúzott az egyik fotósnak, majd Londonban újra összetűzésbe keveredett egy fényképésszel, akit Justin testőre mentett meg az énekes halálos öklétől. Valószínűleg a mai napig ez az egyik legviccesebb videó az interneten!

Lépten-nyomon barátokat szerez: Justin gyorsulási versenyt játszott Ferrarijával a kertvárosban, amikor szomszédja megkérte, hogy fejezze be, mert emberek életét sodorja veszélybe. Az énekes erre önmagához hű, szofisztikált választ adott: megdobálta tojással a szomszéd házát, aki 80.000 dollárra perelte a popsztárt.

Graffitivel piheni ki a stresszt: a kanadai énekes nemrég fedezte fel magában a vágyat, hogy egyéb művészeti ágazatokban is kipróbálja magát. Sajnos amit ő hobbinak hív, azt a brazil rendőrség vandalizmusnak, főleg ha a firkálmány látványosan rasszista jegyeket mutat.

A magyar nézők április 1-én, 22:00-kor szemtanúi lehetnek a Comedy Centralon, ahogy Snoop Dogg, Shaquille O’Neil, Jeffrey Ross és még sokan mások a pubertáskorban ragadt tini sztár fejére olvassák az elmúlt évek bűneit. Hadd égjen!

Az a bizonyos vörös szőnyeges videó:

Szegény Justin Bieber! Ez nem lesz túl fincsi! :D

Posted by Comedy Central Magyarország on Thursday, March 26, 2015

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.