Televíziózás

Vujity Tvrtko veszi át Kálmán Olga műsorát az ATV-n

Az Amerikából hazaköltöző műsorvezető az Egyenes Beszéd című műsorban tér vissza a képernyőre.

2017.06.02 08:29ma.hu
Fotó: MTI

Vujity Tvrtko veszi át Kálmán Olga műsorát az ATV-n - írja a Blikk.

A rövid amerikai kitérő után hazaköltöző műsorvezető az Egyenes Beszéd mellett az ATV Start című műsorba is látható lesz - írja a Blikk.

A hírt a lapnak nyilatkozva Németh Szilárd, a csatorna vezetője is megerősítette. "Vujity Tvrtkót nemsokára az Egyenes Beszéd csapatában is köszönthetjük, amely csatornánk zászlóshajója. Tvrtko a megszokott műsorvezetők mellé csatlakozik a csapathoz, ezzel a feladattal szeretnénk őt bemutatni, mint az ATV újabb vezető arca" - jelentette be.

Ahogy maga Tvrtko is. "Megerősítem, hogy hónapokkal ezelőtt megállapodtam Németh Szilárddal. Hamarosan valóban az ATV csapatához tartozom, nagyon várom a találkozót régi barátaimmal és új kollégáimmal. Ezúton is köszönöm profizmusukat és korrektségüket" - nyilatkozta a tévés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.