Titkolták a terhességet

Vujity Tvrtko háromszoros apa lett!

A nyilvánosság előtt titokban tartották a terhességet, most azonban Vujity Tvrtko bejelentette: harmadszor is apa lett!

2011.02.07 12:29ma.hu
Fotó: pokoli.hu

Benjámin és Barnabás után egy újabb B-betűs kisfiúval, Bendegúzzal bővült Vujity Tvrtko családja.

Az apróság érkezéséről csak a legközelebbi barátok tudtak, a nyilvánosság előtt teljesen titokban tartották a boldog szülők a babavárás tényét, egészen mostanáig, amikor a riporter szűkszavú közleményt tett közzé az egyik közösségi portálon.

8 és 7 éves gyermekei után tehát a „pokoli” riporter most újra kispapává változik. Ennél többet azonban nem árult el az újszülöttről, csak annyit lehet tudni, hogy édesanyjával, az egykori válogatott kosárlabdázó Zsolnay Gyöngyivel együtt kiváló egészségnek örvendenek.

Azt pedig majd az évek mondják meg, mennyit számít a névválasztás: a népszerű tévés rajongói a közösségi oldalon a gratulációk mellett többször utaltak Rideg Sándor híres Bendegúzára az Indul a bakterházból, volt, aki azt kívánta, ugyanolyan vásott legyen, más pedig saját, azonos nevű gyermekével példálózott, hogy „nem lesz egy nyugodt percetek sem”.

Mindenesetre a ma.hu is gratulál a szülőknek, és örömteli életet kívánunk az újszülöttnek!

Vujity Tvrtko felvette a harcot a perverz üzlet hatalmasságaival

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.