Film

Legendás motorcsónak-versenyző lesz John Travolta

John Travolta a legendás amerikai motorcsónak versenyzőt és nőfaló multimilliomost, Don Aronow-t játssza új filmjében.

2017.04.05 13:38MTI

A John Luessenhop rendezte Speed Kills című dráma forgatási munkálatai május 30-án kezdődnek San Juanban és Miami Beachen - írta a deadline.com.

David Aaron Cohen és Luessenhop közösen jegyzi a film forgatókönyvét, amelynek megírásában az Aronow családhoz közel álló író, Paul Castro is részt vesz tanácsadóként.

Fotó: Getty

A nőfaló multimilliomosként is ismert Aronow alkotta meg a Cigarette és egyéb versenymotorcsónakokat, amelyeket elnököknek, az iráni sahnak, Malcolm Forbes amerikai sajtómágnásnak és popsztároknak adott el.

Pályafutása csúcsán Aronow egyszerre üzletelt az amerikai kormánnyal és kábítószerkartellekkel. Ez a kettős élet vezetett ahhoz, hogy 1987-ben meggyilkolták az autójában Miamiban.

"Szeretem az életrajzi filmeket. Mindig lenyűgöznek, való életből vett karaktert mindig érdekes játszani. Ez egy remek történet" - mondta Travolta, aki a film ügyvezető produceri feladatait is ellátja.

"Amikor elkezdtem megismerkedni Don Aronow életével, azonnal lecsaptam a lehetőségre, hogy a mozivászonra vihessem a történetét" - jegyezte meg A texasi láncfűrészes: Az örökség és Tökéletes bűnözők című mozikat is jegyző Luessenhop.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.